NB Kohtade arv piiratud. Osalustasu >>
https://aftrwrk.ee/pood/sake-tootoad
Neljapäevase sakekoolituse eesmärk on anda esmane sissevaade sakemaailma – osaleja saab peale töötuas osalemist aru kuidas ja millistest toorainetest sake valmib, mille järgi ja kuidas saket liigitatakse ning kõige tähtsam – kuidas poes head saket valida! Lisaks ka soovitusi toiduga kokkusobitamiseks, serveerimiseks (temperatuur, anumad) ning lihtsalt niisama nautimiseks!
Maitsmisele tuleb 5-6 erinevat saket, mõned neist Eestis saadava, ja mõni värskelt Tokyost kaasa haaratud.
Raul Allikivi on elanud Jaapanis kokku enam kui 12 aastat ning on tegelenud 8 aastat Jaapani käsitööjookide (käsitööõlu, sake, shochu) müügiga Euroopas.
Uksed avatakse 16.00 ja enne seda on võimalik nautida hoolega valitud käsitööõllesid.
NB! töötoas osalemiseks ole valmis näitama ka digitaalset tõendit vaktsineerimisest või negatiivset testi tulemust. Ära meie peale pahanda, ajad on sellised :-|
AFTRWRK Bar infolistiga saad liituda >> http://eepurl.com/hEgfaX