LISAKOOLITUS 05. juunil! !!!! https://www.facebook.com/events/2388634741367134/
NuFace kokanduskool esitleb:
Nuface restoranis (Sepise 8, Tallinn) 22. mai kl 18.30 ja 05. juuni kl 18.30
Meisterkokk Yang, Han (Eerik)
HIINA PELMEENIDE VALMISTAMISE KURSUS
Han Yang on parim Hiina köögi kokk Eestis. Ta on pärit Chengdu linnast, oma toitude poolest tuntud Sichuani provintsist. Pärast erinevates restoranides töötamist Hiinas tuli ta 2012 aastal Eestisse ning astutas restorani Dao Hua. Eerik õpetab Hiina kokandust Tallinna Ülikooli ja Konfutsiuse instituudi juures, valmistab toitu külalistele Hiinast ning eelkõige tutvustab igapäevaselt autentse Hiina kööki Eesti inimestele.
Koolitusel õpetab Eerik valmistama Hiina pelmeene. Esmalt valmib tainas veest ja jahust, sellest saab pelmeenidele ümbris, seejärel valmistatakse täidis, misjärel vormitakse sõrmede vahel pelmeenid. Pelmeenide vormimiseks on erinevaid tehnikaid, mida meisterkokk meile tutvustab. Pelmeenide sisuks on seekord sealiha, mis on kõige enam levinud Hiinas, ja taimetoidu täidis.
Koolituse lõpus aurutame ja keedame pelmeenid ja sööme koos.
Koolitusel osalemise tasu 25 €, koos kaaslasega 45 €. Koolitus on inglise keeles tõlkega Eesti keelde.
Palume eelnevalt registreerida kristjan@nuface.ee või 50 96647. Kohtade arv piiratud!
https://www.facebook.com/nufacerestoran/
EXTRA COOKINGCLASS 5th of June!!!!
Nuface food-academy presents:
Mastercook YANG, HAN (aka Eric) – head chef of Nuface restaurant
22st May at 18.30, Sepise 8, Tallinn, Nuface restaurant
CHINESE DUMPLING MAKING COURSE
Yang Han is the most well known and loved Chinese cook in Estonia. He grew up in Chengdu, Sichuan province, which is also known as the food-capital of China. After completing his studies in cooking, he worked in different restaurants in Chengdu, when he decided to open his first restaurant in Tallinn at 2012. He teaches Chinese cooking in Tallinn University and Konfutsius Institute, cooks for our guests from China and foremost introduces daily authentic Chinese food in Tallinn.
On this course, Eerik will teach how to make Chinese dumplings. First the dough is made from water and flour, then it is formed into dumpling wrap, then the filling is made and dumplings are formed by hand. There are different ways and techniques that master chef will introduce to us. This time we prepare pork and vegetarian dumplings.
At the end of the course, we steam and boil dumplings to enjoy together the food..
Participation fee is 25 €, with a friend 45 €. Course in is English with the translation to Estonian.
We kindly ask to register kristjan@nuface.ee or 50 96647, number of participants is limited.
https://www.facebook.com/nufacerestoran/