Restoran Mona pakkumised kontoripeoks ja toidukoolituseks

Võimalus tellida kogu tiimile hommikusöök kontorisse – saiakesed, võileivad, pudrud:
Hommikusöök on teadaolevalt päeva kõige tähtsam eine, ilma selleta lihtsalt ei lähe päev korralikult käima. Alates suussulavatest rohke juustuga einevõileibadest täis hommikusöögi buffeeni või hoopis tatra kausside ja smuutideni, kõik on võimalik! Anna märku, milline võiks olla teie kontori päeva alguse nägu ja lase ettevalmistuse pärast meil muretseda jättes endale vaid nautimise rõõmu.
Toitlustus ettevõtte ägedale kontoripeole:
Kellele kohapeal, kellele küla peal! Ehkki Mona armastab, kui te tal külas käite, meeldib talle ka väga teile külla tulla. Viimasel on ajal aina populaarsust kogunud kontoripeod. Oma enda ruumi üheks õhtuks ümbersünd mugavuse, soovi või mõnel muul põhjusel – teeme ära! Võimalused on lõpmatud: suupistetega üritus, täisbuffee, erinevad teemapeod, kindlasti on olemas lahendus, mis teile sobib. Soovi korral saame abiks olla ka dekoratsioonide ja inventariga.
Toidukoolitus – kokku tuleb leppida asukoht (Kas restoranis Mona või kontoris?), kui palju on osalejaid ja milliste toitude tegemist õppima hakkame:
Õpi koos restorani Mona peakokk Kadriga valmistama erinevaid roogasid Ladina-Ameerika retseptivaramust kuni Aasiani. Ja kõik, mis saab selgeks õpitud saab ka koos ära nositud. Olemas on mitmeid erinevaid menüü variante ja soovi korral saame ka menüü vastavalt teie soovile kokku panna. Restoranis kohapeal võõrustame klassikalise täies mahus koolituse raames 10-18 külalist. Suuremate seltskondade korral saame rääkida kombineeritud toidukoolitustest (sellised road, millest osa saab laua ääres kokku panna ja teine pool tuleb serveeritult köögist) või komplekskoolitusest kokteilidega(osa seltskonda tutvub kokteili maailma erisustega ja teine pool köögimaagiaga ja vahepeal rollid vahetuvad). Soovi ja korraliku köögi olemasolul saab koolitusi viia läbi ka väljaspool restorani. Broneerimise jaoks tuleb veenduda päeva ja aja saadavuses.

Veel pakkumisi

Kõik pakkumised